Testimoniale

Testimoniale

Ce spun clienții noștri

          "În urma utilizării catalogului electronic, ne declarăm mulțumiți, deoarece putem comunica eficient și rapid cu părinții elevilor. Ei s-au bucurat că pot afla notele și absențele, fără să se prezinte la școală. Uneori copiii uită să-și aducă la școală carnetul de elev, așa că, prin intermediul catalogului electronic, parintii află notele reale ale copiilor. Este mai ușor să urmarești notele deja trecute în catalogul electronic iar media generală poate fi încheiată automat"

Director adjunct - prof. Judit Păduraru
Școală Gimnazială “Mihai Eminescu” Buhuși

          “Imediat ce școala noastră a implementat catalogul electronic de la EDUS, am observat, ca profesor, îmbunătățiri majore: mă ajută la calculul mediilor, mă ajută la transmiterea diverselor informații legate de situația școlară a elevilor către părinți într-un timp mult mai redus. Înainte, aceste informații erau transmise de către dirigintele clasei. Acum, după ce în viața școlii a intrat catalogul electronic, părinții primesc întâi de la mine (profesorul care nu este diriginte la clasa copilului lor) informații cu privire la activitatea zilnică a copilului lor, nemaifiind nevoie să aștepte ședința cu părinții sau orele de consiliere cu dirigintele clasei.
          S-a redus semnificativ numărul absențelor nemotivate ale elevilor. Elevii au devenit mai responsabili la oră, implicit și mai bine pregătiți, unul dintre motive fiind și acela că părinții primesc zilnic informații. Așadar, consider că implementarea catalogului electronic al platformei EDUS este o alegere oportună, în această eră a tehnologiei.”

Prof. ec. Mocanu Camelia-Domnica
Colegiul Economic „Delta Dunării” Tulcea

LOGINCONT NOU