Întrebări și răspunsuri

Pot accesa totul dintr-un singur click?

Da, platforma EDUS înglobază toate cele 3 module. În funcție de opțiunile tale vei avea acces la 1, 2 sau 3 module pe care le accesezi dintr-un singur loc.


Cât de repede pot începe să utilizez EDUS?

După ce închei acordul de colaborare cu noi, vei primi datele de acces pe e-mail și vei putea începe să utilizezi platforma EDUS.


Mi-am uitat parola. Cum pot intra în posesia uneia noi?

Aplicația noastră permite schimbarea parolei. La zona dedicată contului dumneavoastră aveți opțiunea de resetare a parolei.


Reprezint o școală și aș dori să pot beneficia și eu de serviciile Edus. Cum procedez?

Completați formularul nostru de contact, comunicați-ne funcția pe care o dețineți în cadrul unității de învățământ, oferiți-ne o adresă de e-mail sau un număr de telefon și un reprezentant EDUS va lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil.


Care sunt informațiile pe care le prelucrați și în ce scop?

Prelucrăm atât informații personale cât și informații legate de activitatea utilizatorilor din cadrul unității școlare. Folosim datele colectate în scopul informării utilizatorilor, generării de raporte , întocmirii anumitor statistici, pe care le puteti găsi în aplicație reprezentate grafic. Datele sunt prelucrate în urma semnării unui accord de confidențialitate cu școala de care apartineți și cu respectarea unor norme de securitate.