Aici găsești toate aparițiile în presă

Cum și-au consolidat businessul pe timp de criză platformele destinate cursurilor online

Nu aduc șapte ani de business ceea ce aduce o perioadă de două luni de izolare. A constatat-o în propriul business Alexandru Șelaru (33 de ani), fondator al platformei educaționale online Edus.ro. „Timp de șapte ani am adunat circa 50 de clienți. În ultimele două luni am ajuns la 600 de utilizatori“, spune antreprenorul.

Citește mai mult ➜
An MBA project turned into reality – Edus.ro

In 2016, the RO6 intake was starting the MBA, followed, an year later, by the RO7 intake. With diverse background but a similar wish to be a better leader, like all our intakes, the students took a new step in their transformation journey. Edus.ro is a digital platform, based on three functional pillars: online classes and library, homework and tests and attendance and grade mark book.

Citește mai mult ➜
Startup-ul EDUS oferă gratuit școlilor o platformă de management educațional

Platforma Edus oferă un cadru complet de predare și învățare la îndemâna oricărei școli. Din februarie până în present, platforma a ajuns la peste 600 de școli, doar în lunile mai – iunie semnând în jur de 100 de contracte noi cu grădinițe, scoli și licee. Numărul de utilizatori activi ai platformei este în prezent de aproximativ 100.000 de utilizatori.

Citește mai mult ➜
Un portal în sprijinul cadrelor didactice

La scurt timp după suspendarea cursurilor școlilor a fost creat acest spațiu pentru toți profesorii dornici să valorifice noile tehnologii în activitățile de învățare cu elevii, fructificând experiența și rezultatele obținute până acum în proiectul CRED (site si pagina Facebook). Ulterior, din dorința de a acoperi cât mai multe dintre nevoile profesorilor, am ales să punem la dispoziție și resurse din surse din afara Proiectului CRED.

Citește mai mult ➜
Startup-ul românesc care își oferă gratuit platforma educațională până la sfârșitul anului.

60.000 de elevi, 51.000 de părinți și 11.000 de profesori folosesc catalogul online Edus în timpul școlii. Capitala a intrat în această săptămână în scenariul roșu, odată cu depășirea incidenței de 3 cazuri de Covid la mia de locuitori, iar elevii bucureșteni fac, pentru cel puțin două săptămâni, școala online.

Citește mai mult ➜