#SuntAmbasadorEDUS

„Profesorul trebuie să fie un mentor pentru elevii săi, trebuie să se adapteze noilor tehnologii, să își adapteze stilul de predare și să facă un echilibru între tradițional și modern.”

Adriana Anton

Facebook Linkedin WhatsApp Mail Copy Link

Adriana Anton, Iași

Activând în prezent la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu” din Pașcani, Adriana Anton se remarcă prin abordările sale inovative în educație și pentru implicarea activă în dezvoltarea profesională a colegilor săi. Cu o serie de certificări și participări la diverse proiecte și simpozioane naționale și internaționale, Adriana Anton își aduce contribuția valoroasă în formarea generațiilor viitoare. Energia și entuziasmul său pentru matematică sunt contagioase, transformând fiecare lecție într-o oportunitate de învățare și inspirație. Este profesor pe Tootor.ro, o platformă de meditații online, unde continuă să-și împărtășească pasiunea pentru matematică și să ajute elevii să-și atingă potențialul maxim prin lecții interactive și personalizate.

Experiență și realizări

Profesor de matematică, Colegiul Național Mihail Sadoveanu, Pașcani (1998 - prezent)

• Predarea matematicii la Colegiul Național Mihail Sadoveanu, Pașcani;
• Implicare în organizarea și evaluarea examenelor naționale.

Metodist ISJ Iași - Matematică (2010 - prezent)

• Coordonează activități metodice și formarea continuă a profesorilor.

Expert Educațional, AIRNEC - Platforma EDULIB (2022-2023)

• Dezvoltarea resurselor educaționale și evaluarea competențelor.

Cere o ofertă pentru cursuri

Galerie fotografii cursuri livrate

Îmcepeți transformarea digitală astăzi!

Cursurile noastre de digitalizare sunt concepute special pentru a vă îmbogăți conoștințele și a vă ajuta să includeți tehnologia în metodele de predare.