#Împreună Transformăm Educația

EDUS este integratorul digital pentru școlile din România. Scopul nostru este să facilităm adoptarea digitalizării în unitățile de învățământ preuniversitar într-un mod simplu și natural. Oferim soluții personalizate, adaptate nevoilor fiecărei școli, bazate pe patru piloni esențiali: platformă educațională, echipamente hardware, cursuri și training-uri, și consultanță specializată. Cu EDUS, școlile beneficiază de un singur punct de contact pentru toate nevoile lor digitale, asigurând o transformare digitală completă și eficientă.

Povestea Edus

Misiunea Noastră: Transformarea educației

Misiunea noastră este să transformăm educația școlară din România, îmbinând metodele tradiționale cu cele digitale pentru organizare, evaluare, comunicare și suport. Credem că educația este temelia unei societăți mai bune, iar prin digitalizare, putem crea un mediu educațional modern și eficient.

EDUS a evoluat dintr-o platformă de management educațional într-un integrator digital complet pentru școlile din România.

Acum, profesorii și directorii din România beneficiază de patru piloni dedicați digitalizării educației: platformă educațională și catalog digital, echipamente hardware, cursuri și training-uri pentru profesori, și consultanță în achiziții publice și finanțări europene. EDUS oferă un singur punct de contact pentru toate nevoile digitale ale școlilor în transformare.

Performanță

La EDUS, ne-am propus încă de la început să facem informația accesibilă și să transformăm educația într-un proces rapid, direct și securizat pentru directori de școală, diriginți, profesori, elevi și părinți. Prin digitalizare și suportul nostru complet, școlile îmbunătățesc semnificativ performanțele educaționale și reduc abandonul școlar. Implicarea noastră în proiecte precum PNRAS și consultanța în achiziții publice și finanțări europene asigură implementarea eficientă a programelor educaționale. Astfel, EDUS ajută școlile să obțină cele mai bune rezultate și să se adapteze cu succes la cerințele educației moderne.

Cum funcționează?

Comunitate

Directori de școli și profesori

La EDUS, investim în profesori și directori pentru că sunt esențiali pentru succesul educațional. Dotarea școlilor cu echipamente moderne este crucială atât pentru elevi, cât și pentru dezvoltarea educației. Echipamentele de ultimă generație îmbunătățesc experiența de învățare și pregătesc elevii pentru un viitor digitalizat.

Oferim programe de training care cresc eficiența predării, atât online, cât și în format hibrid, și furnizăm suport prin consultanță în achiziții și implementarea proiectelor europene. Aceasta vine în ajutorul directorilor de școli și echipelor de proiect care nu au suficientă experiență, asigurând succesul în accesarea și utilizarea fondurilor disponibile.

Platforma noastră educațională facilitează gestionarea digitală a catalogului, organizarea temelor și testelor, și generarea de rapoarte la un click distanță. EDUS simplifică și optimizează procesele educaționale și administrative, oferind o soluție completă și integrată pentru nevoile moderne ale școlilor.

Elevi și părinți

La EDUS, facilităm comunicarea eficientă între profesori, părinți și elevi, creând mediul ideal pentru o educație modernă și accesibilă. Platforma noastră permite accesul permanent la catalogul online, unde notele și absențele sunt vizibile în timp real. Acest lucru permite părinților să intervină prompt în evoluția școlară a copiilor lor.

Părinții și elevii pot comunica ușor cu profesorii și diriginții și pot participa la ședințele cu părinții prin intermediul platformei. Prin dotarea școlilor cu echipamente moderne și oferirea de suport continuu, pregătim noile generații pentru provocările viitorului. EDUS contribuie astfel la reducerea abandonului școlar și la îmbunătățirea rezultatelor elevilor.

Presa

Profesorii și directorii de școli care vor să accelereze procesul de transformare digitală pot beneficia de consultanță în achiziții publice și scrierea de proiecte de finanțare de la EDUS

Cel mai important proces în dezvoltarea unei societăți este reprezentat de educație. Viitorul nostru începe cu copiii noștri, încă de la grădiniță și nu se termină cu studiile postuniversitare, dacă ne gândim la învățarea continuă. Iar pentru ca un copil să poată beneficia de toată atenția care să-l îndrepte spre performanță, are nevoie de un întreg ecosistem care să-l sprijine: profesori extraordinari, un sistem care să-i ofere suport și acces la instrumente educative. Cel de-al patrulea pilon al soluției de integrare digitală oferit de EDUS este centrat pe consultanța în achiziții publice și scrierea de proiecte de finanțare acordată școlilor din întreaga țară.

Citește mai mult ➜
Cursurile pentru profesori – componentă importantă în procesul de transformare digitală a școlilor / Profesorii pot deveni creatori autentici de conținut educațional prin formările EDUS, susținute de formatori cadre didactice

Transformarea digitală a școlilor nu se poate face doar prin platforme și echipamente, ci mai ales prin oameni. De aceea, pilonul 3 al noii viziuni EDUS a devenit firesc una dintre priorități: susținerea activității instituțiilor de învățământ cu traininguri de management și calitate a educației. Profesorii sunt pe primul loc, pentru că ei sunt sursele și resursele cele mai de preț ale actului educațional. Profesorii excepționali vor avea elevi excepționali, care vor deveni mai târziu, oameni excepționali. Astfel, pilonul de training vine în continuarea serviciilor pe care le-am pus la dispoziție până acum.

Citește mai mult ➜

Vrei să citești toate articolele?

Citește toate articolele

Cariere

Sales Account Manager

Cu ce ne mândrim?

O echipă de tineri haioși, cu multă energie și obiective în plan profesional, cu experiențe de muncă și abordări diferite, dar cu același patos!
 

Rolul tău în cadrul EDUS?

• relaționezi cu instituții publice și/sau private;
• prospectare, contractare & key account management;
• ai posibilitatea de a personaliza ofertele comerciale în funcție de clienți;
• ai acces de la început la o bază de date cu clienți activi;
• gestionezi procesul de hunting & farming în zona de gestiune;
• oferi feedback despre nevoile pieței & astfel, contribui la dezvoltarea și implementarea de noi servicii.
 

Un astfel de rol cere și un profil pe măsură!

• entuziasm maxim;
• sales mentality & vision;
• experiență în vânzări directe;
• disponibilitate pentru activitate de teren și deplasări în țară;
permis de conducere și plăcerea de a conduce chiar și pe distanțe mai mari (întotdeauna îmbinăm utilul cu plăcutul);
• studii liceale/superioare absolvite.
 

Beneficiile tale în echipa EDUS

• pachet salarial alcătuit din parte fixă + parte variabilă, în funcție de îndeplinirea unui target tangibil pe care toți colegii noștri l-au atins în ultimele 3 luni;
• și nu că am încerca să te convingem, dar îți putem spune că veniturile medii din ultimele 3 luni ale colegilor noștri au fost de 11500 RON;
• resurse și instrumente de lucru optime: laptop, telefon, mașină de serviciu 24/24;
• suport continuu din partea echipei (extrem de ambițioasă) și a coordonatorului (carismatic și cu expertiză);
• evenimente interne periodice & teambuilding-uri anuale;
• colegi faini de tot!


Așteptăm cu entuziasm aplicația ta!

 

Aplică acum

Sales Development Representative

Cum te imaginăm noi?

• Experiență de minimum 3 ani în telesales vânzare prin telefon, cold calling)
• O poftă imensă de câștigat bani, din ce în ce mai mulți, și mai mulți …
• Perseverența – nimic nu îți poate sta în cale 
• După 3 ani de telesales încă nu te-ai saturat, mai vrei!
• Ești un vânzător excelent și deci ești încrezător în skill-urile tale! Training-ul va fi pentru tine floare la ureche!
• Ai terminat cu studiile sau cel puțin în intervalul 08:00 – 16:30, Lu-Vi
• Am încercat din răsputeri să ne oprim cu solicitările 
 

Cum contribui tu prin acest job:

Sales – contactezi telefonic instituții de învățământ public/privat (școli, licee) și le vorbești despre beneficiile utilizării platformei educaționale EDUS; scopul este să îi convingi să obțină access la platformă prin plata unui abonament lunar + negociere + semnare contracte
Data entry – introduci info în CRM-ul intern, să nu uiți ce-ai făcut, nu de alta …
Raportare – dai socoteală pentru ce-ai făcut sau mai degraba pentru ce n-ai facut (am forțat un pic, nu e chiar așa de rău)


Vrei câteva motive să ni te alături?

Training inițial - 2 săptămâni, dar nu înainte de a te angaja
Mediu de lucru prietenos cu cei din Sales – energizează-ți ziua cu cele mai fine arome de cafea (hawaiana, peruana & …), chill out în cele două terase deschise sau gătește-ți prânzul în bucătăria noastră – sau doar bucură-te de canapea!
Evenimente prietenoase cu cei din Sales – vei participa minimum la un teambuilding anual, mult în afara orașului, dar și la restul petrecerilor tematice de peste an 
Program flexibil pentru cei din Sales – câteodată te poți bucura de Early Friday sau Nap Time Hour (aceasta din urmă a fost o glumă)
Concediu de odihnă anual generos (25 zile/an) & zile libere legale respectate & alte zile libere plătite în funcție de evenimente
Poți lucra Hybrid/Remote, în funcție de zona în care locuiești
Posibilitate continuă de învățare – domeniul acesta este puternic legiferat astfel că orice modificare legislativă este pentru noi o oportunitate de învățare (și vânzare), ca și discuțiile telefonice cu clienții + poți participa la cursurile organizate de noi pentru a înțelege mai bine ce îi vinzi clientului
Apreciere – vei primi feedback constant și vei vedea că ești apreciat și că munca ta este văzută și luată în considerare
Apartenență – încă din procesul de recrutare vei simți gravitația EDUS; avem o echipă faină și o energie pe măsură
Echilibrul muncă-viață personală – cine mai termină programul la 16:30? EDUS 
Compensații – salariu fix + parte de comision – pentru cei ce vor mai mult de la luna la luna
• Și alte beneficii: abonament medical, abonament BOOKSTER, abonament sportiv, extra-zile de concediu 
 

Ți-am povestit câte-n lună, și-n stele! Apasă butonul de APLICĂ și vezi unde te duce! 

 

Aplică acum

Blog

Ce aduce nou legea învățământului preuniversitar în ceea ce privește managementul calității?

În contextul dezvoltării societății contemporane, calitatea în educație este o preocupare majoră. Managementul calității în învățământul preuniversitar reprezintă un ansamblu de strategii și acțiuni care …

Citește mai mult ➜
Schimbări în școlile și grădinițele din România produse de noul Regulament de Organizare și Funcționare a Unităților de Învățământ Preuniversitar (ROFUIP)

Începând cu data de 1 septembrie 2022 intră în vigoare noul ROFUIP, care prevede câteva schimbări importante privind organizarea  și funcționarea unităților de învățământ. Un …

Citește mai mult ➜
Cum reducem abandonul școlar?

Ne dorim pace. În primul rând. Apoi, ne dorim performanță, ne dorim prosperitate, civilizație și frumos, iar pentru ca toate acestea să se întâmple e …

Citește mai mult ➜