Cursuri și training-uri pentru profesori

Cadrele didactice sunt esențiale în procesul educațional, iar EDUS dezvoltă cursuri și training-uri pentru a crea un mediu creativ și inovator pentru profesori. Oferim training-uri specifice pentru utilizarea tehnologiei în clasă, susținând profesorii în transformarea lor de la educatori la creatori de conținut educațional. Descoperiți cum putem îmbunătăți împreună modul de predare și învățare.

Profesorul - de la catedră la creator de conținut

Scopul nostru este să formăm și să instruim o rețea de ambasadori EDUS în fiecare județ. Acești ambasadori vor primi training-uri specifice pentru utilizarea echipamentelor digitale și pentru facilitarea conexiunilor între diferitele tehnologii folosite în clasă. Ei vor transmite aceste cunoștințe profesorilor din școlile noastre partenere, sprijinindu-i în crearea de materiale didactice personalizate și lecții inovatoare, în loc de a se baza pe conținutul găsit pe internet. Astfel, profesorii devin adevărați creatori de conținut educațional, aducând un plus de valoare și originalitate procesului de predare.

30

de ambasdori și formatori

200+

școli susținute în PNRAS

85+

cursuri susținute

1300+

profesori care au finalizat cursurile noastre

„Ne dorim ca profesorii să devină creatori autentici de
conținut educațional pentru elevii pe care îi au la clasă."

Ștefania Popa, Trainer & Project Manager EDUS

Beneficii ambasadori

Instruire dedicată digitalizării

Îi învățăm pe profesori să folosească eficient instrumentele digitale pentru a îmbunătăți procesul de predare-învățare și pentru a crește participarea elevilor la cursuri.

Recunoaștere

Ne dorim ca profesorii să se simtă apreciați și să realizeze cât de valoros este aportul lor în educație, fără a se simți copleșiți de schimbările rapide din tehnologie.

Suport susținut

Ne adaptăm procesul de implementare la nevoile școlilor, iar echipa noastră de suport oferă instruiri constante pentru a ghida profesorii în utilizarea eficientă a platformei EDUS.

Performanță

Cu ajutorul EDUS, profesorii schimbă modul în care elevii percep școala. Împreună combatem ideea că sistemul educațional este învechit și nu oferă acces la informații noi sau utile pentru dezvoltarea lor.

Comunicare

EDUS facilitează interacțiunile dintre profesori, sprijinind acțiuni simple și eficiente ca dialogul constant și necesar activității școlare.

Soluție Digitală Integrată

Ambasadorii EDUS, prin primul modul de cursuri, ajută la dezvoltarea competențelor digitale în școli. Scopul este de a încuraja profesorii să folosească echipamentele tehnologice disponibile, evitând ca acestea să rămână neutilizate.

Cursuri și training-uri pentru profesori

Ambasadorii EDUS

Testimoniale

Contactează-ne

Mă interesează o ofertă pentru: