#SuntAmbasadorEDUS

„Dacă aș avea resursele și suportul necesare, aș implementa în sistemul educațional integrarea socio-emoțională. Această schimbare ar avea ca elemente noi o programă dedicată, o evaluare holistică, parteneriate cu comunitatea și organizațiile guvernamentale.”

Raluca Andrei

Facebook Linkedin WhatsApp Mail Copy Link

Raluca Andrei, București

Raluca Andrei contribuie la dezvoltarea educațională a adulților. Cu o experiență de peste 8 ani în domeniul Consultanței în Management, oferă expertiză esențială pentru diverse organizații și instituții. Prin dedicarea sa și cunoștințele în domenii precum: Sistem Control Intern Managerial (SCIM), Sistem Național de Management și Asigurare a Calității (CEAC), Strategie de Dezvoltare Locală (SDL), Strategia Națională Anticorupție (SNA), Raluca Andrei ajută organizațiile să își îmbunătățească performanța și să atingă obiectivele strategice.
Totodată, este activistă în cadrul unui ONG ce este dedicat promovării și dezvoltării activităților de educație. Prin aceste activități, ea urmărește să asigure individului o perfecționare continuă, atât profesională, cât și personală, facilitând accesul la resurse educaționale.

Experiență și realizări

Consultant în Management (2015 – prezent)

Oferă expertiză în diverse domenii pentru organizații și instituții. Printre specializările sale se numără:
• Sistem Control Intern Managerial (SCIM): Implementarea și optimizarea sistemelor de control intern pentru asigurarea conformității și eficienței organizaționale.
• Sistem Național de Management și Asigurare a Calității (CEAC): Dezvoltarea și monitorizarea sistemelor de management al calității, garantând standarde înalte de performanță și rezultate.
• Strategie de Dezvoltare Locală (SDL): Elaborarea și implementarea strategiilor pentru dezvoltarea sustenabilă a comunităților locale, maximizând potențialul local și resursele disponibile.
• Strategia Națională Anticorupție (SNA): Contribuția la dezvoltarea și aplicarea politicilor și măsurilor menite să prevină și să combată corupția la nivel național.

Curs de formare Formator (2015)

• Deține competențe în formarea și instruirea adulților, dezvoltând programe educaționale și sesiuni de training eficiente.

Cere o ofertă pentru cursuri

Galerie fotografii cursuri livrate

Îmcepeți transformarea digitală astăzi!

Cursurile noastre de digitalizare sunt concepute special pentru a vă îmbogăți conoștințele și a vă ajuta să includeți tehnologia în metodele de predare.