Echipamente IT
și Instrumente Hardware

Școlile au nevoie de echipamente moderne pentru a oferi o educație de calitate. EDUS, în cadrul PNRAS, oferă soluții complete: laptopuri, imprimante, table inteligente, conform standardelor Ministerului Educației. Simplificăm procesul de decizie și implementare pentru directori, asigurând instalare, instruire și suport tehnic.

Digitalizarea: Un Pas Esențial în Evoluția Școlii

Oferim echipamente educaționale de ultimă generație - laptopuri, imprimante, table inteligente, imprimante 3D și alte echipamente - conforme cu standardele Ministerului Educației. Acestea sunt însoțite de servicii complete de instalare, instruire și suport tehnic, facilitând digitalizarea școlilor și îmbunătățind semnificativ procesul de învățare. Prin utilizarea acestor tehnologii moderne, școlile vor oferi elevilor o experiență de învățare interactivă și eficientă.

Știm că directorii au multe responsabilități, si de aceea au nevoie sprijin pentru a face achiziții informate și eficiente. EDUS simplifică acest proces, oferind suport continuu și asistență personalizată, astfel încât beneficiile colaborării să depășească simpla comparație a prețurilor. Transformarea digitală devine astfel un proces ușor și accesibil pentru toate instituțiile de învățământ.

14+

ani experiență în consultanță

200+

școli susținute în PNRAS

Un pas natural în evoluția școlii este adoptarea unor
instrumente moderne precum table inteligente, laptopuri
de ultimă generație, imprimante 3D și roboți educaționali.

Utilizând aceste tehnologii, școala poate îmbunătăți
semnificativ experiența de învățare a elevilor.

Beneficii

Echipamente hardware

Echipamentele din clasă sunt esențiale pentru sprijinirea procesului de învățare. Punem la dispoziție laptopuri, imprimante, imprimante 3D, table inteligente, camere de documente și roboți educaționali, toate conforme cu standardele Ministerului Educației.

Performanță

Toate echipamentele furnizate de EDUS sunt conforme cu standardele impuse de Minister și adaptate metodelor moderne de predare-învățare. Oferim doar instrumente performante și de calitate, cu durată lungă de viață.

Instalare

EDUS se implică activ în procesul post-vânzare. Specialiștii noștri tehnici instalează și verifică echipamentele, asigurându-se că acestea sunt gata de utilizare.

Instruire

Ne asigurăm că toate echipamentele sunt utilizate corect și eficient. EDUS oferă servicii de instruire și asistență tehnică pentru cadrele didactice și personalul școlar.

Integrarea Tehnologiei în Educație

Testimoniale

Contactează-ne

Mă interesează o ofertă pentru: