#SuntAmbasadorEDUS

„Profesorul e ghidul, e cel care deschide poarta, nu e cel care prezintă totul, e pur și simplu cel care conduce elevii pe drum și e minunat lucrul ăsta.”

Lăcrămioara Gherguț

Facebook Linkedin WhatsApp Mail Copy Link

Lăcrămioara Gherguț, Timiș

Lăcrămioara Gherguț este cadru didactic cu experiență în predarea atât la nivel preșcolar, cât și primar. Cunoscută pentru creativitatea și empatia sa, a inspirat generații de elevi și colegi prin metode inovative și abordări pedagogice moderne. În prezent, pe lângă activitatea sa la catedră, Lăcrămioara Gherguț colaborează cu Tootor.ro, contribuind la dezvoltarea de resurse educaționale interactive și la formarea continuă a elevilor prin intermediul platformei de meditații online. De asemnea, colaborează cu Twinkl Romania ca editor și creator de conținut educațional, unde își valorifică pasiunile pentru educație și tehnologie. În timpul liber, îi place să se implice în proiecte de voluntariat și să exploreze noi tehnici educaționale care să facă procesul de învățare mai plăcut și eficient.

Experiență și realizări

Profesor învățământ primar, Liceul Teoretic Traian Vuia Făget, Timiș (2020 - prezent)

• Instruirea și educarea elevilor de ciclu primar prin activități educaționale

Content Writer/Editor, Twinkl Romania Primary (2023 - prezent)

• Crearea de conținut educațional, traducere și editare materiale didactice, programe de formare continuă cadre didactice

Voluntar Teach for Romania (2022 - 2023)

• Implicarea în activități de voluntariat
• Suportul elevilor cu dificultăți de învățare și emoționale, accentuând autonomia și responsabilizarea acestora prin cursuri structurate

Profesor învățământ preșcolar, Școala Gimnazială Traian, Bacău (2010 - 2020)

• Instruirea și educarea preșcolarilor prin activități educaționale

Cere o ofertă pentru cursuri

Galerie fotografii cursuri livrate

Feedback de la cursanții noștri

Îmcepeți transformarea digitală astăzi!

Cursurile noastre de digitalizare sunt concepute special pentru a vă îmbogăți conoștințele și a vă ajuta să includeți tehnologia în metodele de predare.