#SuntAmbasadorEDUS

„Aș face în așa fel încât toate zonele din țară să fie acoperite din punct de vedere al digitalizării și toți copiii să aibă acces la aceste resurse.”

Cristina Irina Dascaliu

Facebook Linkedin WhatsApp Mail Copy Link

Cristina Irina Dascaliu, Botoșani

Cristina Dascaliu a ocupat diverse poziții, de la învățător la profesor și coordonator de proiecte educaționale. În prezent, își aduce contribuția ca profesor la Liceul Tehnologic „Plopenii Mari”, unde își împărtășește cunoștințele și pasiunea pentru limba și literatura română și limba franceză. Predă aceste materii și pe Tootor.ro, platformă de meditații online.
Cu o diplomă de master în filologie și numeroase cursuri de formare în domeniul educației, Cristina Dascaliu se angajează într-un proces permanent de dezvoltare profesională. De asemenea, a participat activ la proiecte europene în domeniul educației, contribuind la schimbul de bune practici și la promovarea colaborării internaționale în învățământ.

Experiență și realizări

Profesor la Liceul Tehnologic „Plopenii Mari”, comuna Ungureni, județul Botoșani (2009 - prezent)

• Activități didactice și educative, inclusiv rolul de diriginte și membru în diverse comisii de lucru;
• Implicare în organizarea și desfășurarea Evaluării Naționale pentru clasa a VIII-a și a olimpiadei naționale de limbi romanice;
• Responsabil pentru coordonarea proiectelor educaționale la nivel național și internațional.

Coordonator al activității educative în cadrul Liceului Tehnologic „Plopenii Mari” (2021-2024)

• Activități specifice Comisiei de Educație și Activități Cultural-Educative (CEAC).

Cere o ofertă pentru cursuri

Galerie fotografii cursuri livrate

Îmcepeți transformarea digitală astăzi!

Cursurile noastre de digitalizare sunt concepute special pentru a vă îmbogăți conoștințele și a vă ajuta să includeți tehnologia în metodele de predare.