#SuntAmbasadorEDUS

„Rolul profesorului nu va fi cu nimic mai prejos decât este acum sau decât a fost în trecut, iar prin îmbinarea dintre profesorul updatat la nevoile societății cu profesorul tradițional va rezulta acel profesor care va reuși să dea viitorului niște copii pregătiți.”

Viorica Petronela Luncan

Facebook Linkedin WhatsApp Mail Copy Link

Viorica Petronela Luncan, Hunedoara

Viorica Petronela Luncan este cadru didactic cu experiență de aproape trei decenii în educația primară. Încă din anul 1995 și-a început cariera ca învățătoare și a evoluat constant. În prezent este profesor în învățământ primar la Liceul Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” din Deva. Cu o pasiune pentru învățare continuă, Petronela Luncan a obținut numeroase calificări și specializări, incluzând un master în Managementul Resurselor Umane și studii postuniversitare în diverse domenii educaționale. În plus, Petronela Luncan este Ambasador al județului Hunedoara pentru cursul de formare digitală dedicat profesorilor, contribuind la modernizarea și digitalizarea educației.

Experiență și realizări

Profesor învățământ primar, Liceul Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” Deva (2011 - prezent)

• Predarea materiei, dezvoltarea materialelor didactice, utilizarea tehnologiilor moderne în procesul de predare, coordonarea activităților extracurriculare

Institutor, Liceul Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” Deva (2004 - 2011)

• Predarea la clasele primare, implementarea programelor educaționale, organizarea activităților școlare, colaborarea cu părinții și comunitatea școlară, sprijinirea elevilor cu nevoi speciale

Cere o ofertă pentru cursuri

Galerie fotografii cursuri livrate

Îmcepeți transformarea digitală astăzi!

Cursurile noastre de digitalizare sunt concepute special pentru a vă îmbogăți conoștințele și a vă ajuta să includeți tehnologia în metodele de predare.