#Împreună Transformăm Educația

Credem că o lume mai bună înseamnă elevi cu rezultate performante, dar și părinți fericiți și liniștiți, care au încredere că educația are loc în condiții sigure și la cele mai înalte standarde.

Află mai multe

Care sunt avantajele părinților?

Școala poate fi o provocare nu doar pentru copii, ci și pentru părinți. De aceea, EDUS simplifică educația și încurajează comunicarea dintre școală, elevi și profesori. Pentru rezultate de nota 10!

Accesibilitate

EDUS poate fi accesat de oriunde, de pe orice supor, oricând, 24/7. Securitatea datelor este de 100%, iar profesorii au acces în timp real, atât la materiale, cât și la activitatea elevilor.

Comunicare

EDUS facilitează interacțiunile dintre școală, părinți și elevi, traducând în acțiuni simple și eficiente dialogul constant și necesar activității școlare.

Performanță

Credem că educația stă la baza performanței, astfel că, urmărind constant notele și absențele, elevii se responsabilizează, iar rezultatele sunt pe măsură.

Securitate

EDUS asigură securitatea tuturor datelor, fie că e vorba despre situații școlare, dialoguri între părinți și profesori sau alte tipuri de acțiuni.

Suport 24/7

Oricând ai nevoie de suport tehnic sau ai o întrebare, consultanții EDUS sunt acolo pentru tine și pentru a te ajuta să navighezi ușor prin platformă.

Actualizare

Ca părinte, ești la curent cu noutățile, notele, absențele și toate informațiile legate de activitatea copilului tău la școală, inclusiv mesaje private de la profesori sau diriginte.

Ce beneficii au elevii?

Școala chiar poate fi distractivă! Iar a învăța înseamnă a cunoaște lumi noi și universuri fascinante.

Soluție 3 în 1

EDUS îți asigură transferul complet al procesului de învățare din clasă, în mediul online: de la predare (lecții online live și librărie digitală), evaluare (teme & teste), și până la sistemul de notare (catalog școlar digital: note, absențe, încheierea mediilor).

Acces la bibliotecă

EDUS îți pune la dispoziție în mod gratuit, materiale și resurse pentru pregătirea temelor și documente, pe care le poți descărca simplu, în format electronic.

Teme și note

EDUS oferă posibilități creative de a rezolva temele - un referat cu video sună interesant, nu? Poți trimite temele direct către profesor, iar la final primești nota chiar în contul tău.

Cum funcționează?

Testimoniale