#Împreună Transformăm Educația

EDUS este soluția tuturor provocărilor pe care le are de rezolvat o instituție școlară. Astfel, ai acces ușor la toate informațiile necesare, de la rapoarte de activitate, statistice sau generale, specifice sau individuale, și până la posibilitatea de a găsi orice tip de informație, cu un singur click.

Află mai multe

Modulul organizațional

S.C.I.M.

Strategia noastră se concentrează pe dezvoltarea instrumentelor de lucru specifice procesului de Implementare a Sistemului de Control Intern Managerial, rezultând astfel o performanță operațională mai bună la nivelul entității.

Atenția sporită pe care o oferim procedurilor specifice activităților relevante ajută instituția să creeze un cadru de colaborare și comunicare eficient și să stabilească priorități clare pentru atingerea obiectivelor.

C.E.A.C.

Oferim suport instituțiilor în planificarea, dezvoltarea și aplicarea în mod eficient a inițiativelor care se concentrează pe implementarea unui sistem de management eficient al calității educaționale.

Proiectăm documente menite să asiste atât activitatea comisiei CEAC, cât și creșterea capacității instituției în furnizarea serviciilor educaționale în conformitate cu standardele de calitate elaborate de ARACIP în vederea evaluării instituționale.

Achiziții publice

Achizițiile publice reprezintă unul dintre domeniile prioritare ale oricărei instituții locale sau regionale, a căror realizare corectă contribuie la dezvoltarea infrastructurii economice și sociale, la furnizarea de servicii publice, precum și la sporirea încrederii în instituțiile statului.

Urmărim fluidizarea proceselor de achiziție publică și îți punem la dispoziție lista procedurilor de atribuire incluse în programul de verificare.

Modulul educațional

Librărie digitală

Închipuiți-vă că ați putea lua cu dvs. toate cărțile și toate materialele auxiliare de care aveți nevoie la clasă.

Ei bine, EDUS pune la dispoziție o librărie digitală, ușor de accesat și de configurat, unde profesorii își pot centraliza documentele și fișierele necesare predării, testării și evaluării și ulterior pot oferi acces personalizat elevilor la toate acestea.

Teme și Teste

Cea mai simplă metodă de a pregăti teme, teste și evaluări? Răspunsul este platforma EDUS, unde toate acestea se pot pregăti foarte simplu, iar profesorul deține în permanență controlul asupra întregului proces.

Organizate, ușor de urmărit și simplu de multiplicat, testele și temele n-au fost niciodată mai ușor de creat.

Catalog electronic

Catalogul este elementul care definește educația școlară și tocmai de aceea, am creat o versiune digitală ușor de folosit, în care se poate configura orarul, se pot trece note și se poate ține evidența absențelor.

Calcularea automată a mediilor, notificarea prin SMS și accesul la rapoartele de activitate școlară reprezintă o serie de beneficii extra pe care le aveți la îndemână.

Rapoarte

De la generarea și transmiterea rapoartelor către conducerea unității și până la generarea unor statistici legate de performanța clasei, EDUS înseamnă rapoarte ușor de creat, care asigură îmbunătățirea performanțelor școlare, la orice nivel.

Beneficii

Soluție digitală integrată

EDUS asigură transferul complet al procesului de lucru din clasă în mediul online: de la predare (lecții online live și librărie digitală), la evaluare (teme & teste), și până la sistemul de notare (catalog școlar digital: note, absențe, încheierea mediilor).

Accesibilitate

EDUS poate fi accesat de oriunde, de pe orice suport, oricând, 24/7. Securitatea datelor este de 100%, iar profesorii au acces în timp real, atât la materiale, cât și la activitatea elevilor.

Comunicare

EDUS facilitează interacțiunile dintre școală, părinți și elevi, traducând în acțiuni simple și eficiente dialogul constant și necesar activității școlare.

Performanță

Credem că educația stă la baza performanței, astfel că, urmărind constant notele și absențele, elevii se responsabilizează, iar rezultatele sunt pe măsură.

Transparență

Prin utilizarea catalogului online, procesul educativ devine transparent, iar părinții care accesează platforma EDUS, pot afla informații despre activitatea școlară a copiilor lor.

Eficiență

Timpul cadrelor didactice este valoros, de aceea, procesele de predare și gestionare a materialelor școlii sunt simplificate pe platforma EDUS, folosind un sistem complet digitalizat.

Află mai multe și cere un demo

Descoperă beneficiile platformei EDUS și eficientizează munca profesorilor, dar și rezultatele elevilor. Solicită o sesiune demo, iar unul dintre colegii noștri te va contacta în cel mai scurt timp pentru detalii. Descoperă cum poți revoluționa învățământul în școala ta.

Solicită demo

Cum funcționează?

Testimoniale